All for Joomla All for Webmasters

za nas

Основната дејност на фирмата ТРЕНДЛИНЕ ДООЕЛ – Скопје е фокусирана на проектирање, изведба и опремување на фински сауни,инфра ред сауни, парни бањи но и на сродните дејности како што се ппроектирањето и изведбата на приватни и јавни пливачки базени, хидромасажни кади (JACUZZI), и целокупна опрема за спа центри.

Со повеќе од 10 години искуство во дизајнот и изведбата на рачно изработените парни бањи и лускузни сауни, нашата екипа ги остварила мечтите и желбите на стотици горди и среќни клиенти не само во Македонија туку и во соседните земји.

Патот до нашите клиенти го трасираме преку работа и вградување на висококвалитетни матерјали и опрема од европски и светски производители, преку нашето искуство, конкурентните цени, гаранцијата на нашите производи и максималната коректност кон желбите и барањата на клиентите. Трендлине иако е мала семејна фирма, тоа допринесува за специјален однос кон секој наш клиент со совети во врска со саканиот облик и димензии на сауната или базенот, а истовремено сме доволно големи да понудиме широк спектар на високо квалитетни материјали и финални производи како и совети околу нивното правилно користење и одржување.

Нашите финални производи изработени за нашите клиенти се карактеризираат со нивната естетика, уникатност, функционалност и ценовна ефективност. Нашето работење го овозможиле задоволните клиенти и купувачи преку своите препораки за нашата коректна и брза работа како и коректните цени на опремата за сауни и базени. Додајте и дополнителна вредност на Вашиот дом, градина хотел, спа центар.

Со почит,

ТРЕНДЛИНЕ

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image